مقاوم سازی ژاکت بتنی

مقاوم سازی ژاکت بتنی یکی از روش های مقاوم سازی سازه و بتن میباشد که در آن طبق اصول طراحی مقاوم سازی لایه حدود ۵ الی ۱۰ سانتی‌متری روی قسمت بیرونی بتن کشیده شده و از آن برای سطحی بتنی جهت تحمل بیروهای برشی و لنگری بتن از ژاکت بتنی استفادهمی شوند.

مقاوم سازی ژاکت بتن
از روش مقاوم سازی ژاکت بتنی جهت مواردی که استحکام بالای کششی مورد نظر باشد استفاده می شود و برای این کار از کاشت میلگرد  جهت اتصال کششی قسمت بتنی جدید به قسمت بتنی قدیمی استفاده می شود و از این جهت روش اجرای صحیح کاشت میلگرد در نتیجه نهایی بسیار حائز اهمیت است و به همین علت ضریب اطمینان تست کشش توسط ژاکت بتنی ۲ برابر  حالت کاشت در ستون و تیر میباشد.

یکی از مهترین  علت تست کشش در نمونه کاشت شده به علت اصطحکام کششی بالای میلگرد از متلاشی شدن بتن در میلگرد جلوگیری می‌شود و به همین علت در مواقع مقاوم سازی ژاکت بتن به تعداد کاشت، فرم انحنا کاشت، عمق کاشت، نوع مواد مصرفی، ضخامت بتن و سایز میلگرد در نظر گرفته می‌شود.

سایز میلگرد کاشت شده در مقاوم سازی ژاکت بتنی

مقاوم سازی ژاکت بتنی با توجه به مقاومت کششی مورد استفاده در بتن برآورد می‌شود و از آنجایی که ژاکت بتنی جایگزین ورق های کربنی و ژاکت فلزی است از آن می‌توان در در مقاوم سازی سازه های سنگین از آن استفاده کنیم .

این روش یکی از اطمینانی ترین روش های مقاوم سازی بتن است و ژاکت بتنی یکی از روش‌های تخصصی و در عین حال نیاز به دقت و تجریه از پیش انجام شده میباشد که ایران کور این خدمات را با بالاترین کیفیت در سازه های بتنی استفاده می‌کند و توانسته مقاومت سازه های بتنی را توسط عملیات اصولی اجرا کند و مقاومت سازه را افزایش دهد.
در تعیین مقاومت سازه باید از قسمتی از بتن توسط چکش اشمیت و همین طور نمونه بردار بتن استفاده کرد که البته باید به این نکته توجه کرد که نمونه گیری بتن توسط کرگیری به سازه بتنی آسیب زده و می‌تواند خود باعث کاهش مقاومت در بتن شود که ما به مشتریان خود استفاده از چکش اشمیت را پیشنهاد می کنیم و می‌بایست مقاومت بتن در محل انجام گیرد.

امتیاز کلی
برای ارزیابی این پست امتیاز دهید!
[تعداد کل: 4 میانگین: 5]